Företrädesemission

Blick Global Group

Företrädesemission

Blick Global Group

Blick Global Group

Emissionsvolym

Cirka 20,5 MSEK

Teckningskurs

0,19 SEK

Bransch

iGaming

Teckningsperiod

22 september - 6 oktober 2021

Lista

Spotlight

Säkerställande

100 %

Gå till hemsida
Teckna via:
Läs mer

Blick Global Group genomför en fullt säkerställd företrädesemission om cirka 20,5 MSEK

Mål att bli en av de ledande aktörerna inom iGaming

Blick Global är ett AdTech bolag verksamt inom iGaming. Blick Globals strategi och målsättning är att kontinuerligt utöka sin verksamhet för att bli en av de ledande aktörerna inom iGaming. Detta ska verkställas via en vertikal utvidgning av koncernen som realiseras genom att förvärva presumtiva bolag, där entreprenörerna bakom är avgörande. Samtidigt utvecklas därigenom ett team av kompetenta och drivna entreprenörer som tillsammans ska leda Blick Globals fortsatta tillväxt.

Ny vertikal genom förvärvet av Oregon Main Interactive

Blick Globals verksamhet har fram till idag varit inriktad mot digitala och innovativa marknadsföringslösningar för iGaming inom affärsområdet ”Digital marknadsföring”. Bolaget tar nu nästa steg i expansionen av koncernen enligt den nuvarande strategin genom bildandet av det nya affärsområdet ”Spelutveckling”, som kommer byggas upp kring det avtalade förvärvet av Oregon Main Interactive AB (OMI). OMI ska genom sin huvudsakliga verksamhet som spelstudio med utveckling och produktion av spel för globala onlinecasinon (exempelvis spelslottar och skrapspel) bredda Blick Groups framtida tillväxt och vertikala utvidgning inom affärsområdet ”Spelutveckling” och iGaming i stort.

Kapitalanvändning

Koncernens plattformsstrategi inom ”Digital marknadsföring” innebär att Bolaget har en god positionering med kapacitet och vilja att expandera. Tillsammans med det nya affärsområdet ”Spelutveckling” (OMI) och framtida förvärv skapas möjligheter för att utöka koncernens marknadsandelar inom iGaming. Huvudsyftet med företrädesemissionen är att genomföra förvärvet av OMI, slutreglera tidigare företagsförvärv och stärka bolagets kassa för att framöver bredda verksamheten inom iGaming.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!